Wednesday, August 25, 2004

Bosan dan bercelaru

jam sudah menunjukkan hampir pukul 3 pagi tapi aku masih lagi belum melelapkan mata....mata tak mengantuk...mungkin sbb bangun tido lewat semalam....esok, aku ada kelas jam 10 pagi...so, bolehla tido lewat...buakn baut apa pun....termenung dan berangan je...study ? cam hampeh...tak sentuh buku langsung hari ni...sekarang ni byk sgt benda aku fikir...study yg tak abis abis...job lps grad...nak beli rumah sendiri, nak beli kereta sendiri...simpanan pun tak byk mana...lagi la mau berangan...teman hidup...i dont want to think about that yet....menyusahkan aku je nanti....nak tanggung anak orang, diri sendiri pun tak tertanggung....maybe when i reach 35, i will think about that...or maybe after i have good job, my own house, my own car and savings yg byk...serta dapat bg duit kat parents bulan bulan....barula aku nak fikir pasal marriage...will i get married ? i dont know and i dont think so...for the time being la...but, if i have someone who loves me, cares for me, understands me...i will think to get involved in a relationship but not a marriage yet...of coz, i wanna someone who have big pocket, good job dan yang paling penting....mestilah someone yg romantic and can share problems with me....for your info...aku ni seorang yang manja...yeke ?

1 comment:

pae18sg said...

QUOTE -> "wanna someone who have big pocket, good job dan yang paling penting....mestilah someone yg romantic and can share problems with me...." <- you are explaining what you should be in the eyes of your future loved one.