Wednesday, September 13, 2006

PADA AKSINYA

Tak tau nak tulis apa minggu ni, so i hanya letak gambar2 terbaru i (baru ke?). Campur2 la, gambar terbaru ngan gambar kurang baru. Gambar lama tak mau letak nnt korang buat comparison. I dah tak larat nak dengar ayat2 comparison. Tapi takpe, i hanya akan terima kritikan membina saja.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

8 comments:

Lee Novotny said...

Vogue sangat! :) ehehehheh hope u r ok what with buzy dgn segala mala perkara dlm hidup u ols... work hard but play hard too, u ols! :)

izzu said...

tq abg lee. tapi mana nak leh lawan abg lee, abg lee lagi vogue dan sentiasa hot selalu. suka tgk trip tour europe abg lee iteew

babysendou said...

wah izzu..bulu mata ko tu..mengalahkan maybelline sky high curves ye...lentik2~suke sgt tgk..nice photos there ichu~ :P

izzu said...

harus pasni, mintak maybelline endorse aku. chihihi, original ok. bukan touch up dan bukan juga palsu atau tiruan :P

sis_hazlela said...

ai rs izzu jd model baju kebarung tom abg saufi sajork... sgt seswai yerr izzu

izzu said...

githooo. ok apa tom abang saufi, melethop ye. ko jadi model pakaian pusat pakaian hari-hari je. tak pun jadi model pakaian kak noraniza idris, butik labelle

Angel turun dari langit ketujuh said...

Ai punya bulu mata pun natural apa,xyah maybeline segala*xnak kalah ni kui kui kui

izzu said...

githu...natural ke ? bukan u suka pakai bulu mata palsu sama contact lens hazel ke ?

matilah, pakai compact powder kat toliet sebelum masa kerja dan lepas lunch break, sapa tatau ?

chihihi...jangan lupa lip gloss sbb nak cikcur ngan org yg dtg buat passport...sapa tatau ?