Monday, September 27, 2004

Sakitnya Tangan Ni....

smlm, aku ada class aikido...cam biasala, trening 2 jam...dr kol 9 mlm hinggala 11 mlm.....lps abis je trening....trus tangan dan badan aku sakit2....mana taknya, kena buat pumping 50 kali dgn gaya posisi tgn yg berbeza....kena guna penumbuk la, kena guna dua jri la...kena twist pergelangan tangan ke belakang la....hayoooo, aku nak pumping 10 kali pun tak larat...inikan, 50 kali....badan je besar tapi tangan tak kuat...
sampai skrg, aku rasa sakit lagi, lengan aku ni....aku mmg tak tahan nak buat pumping byk2.....tgn ni pun...dah patah banyak kali....lps abis trening, nak mandi pun tangan rasa lenguh yg amat sgt....nak sabun badan pun tak larat...nak lap badan pun tak larat.....
setiap kali trening aikido....mesti badan aku sakit2....ok gak..plg kurg....adalah jugak aku bereksesais...tapi, bila balik....mesti tido mampos trus...tak sedar apa dah....
disebabkan klass aikido ni...aku termiss rancangan feveret aku...MALAYSIAN IDOL. akhirnya, si andrew kuar....YES!!! aku tak suka dia...suara tak best....dahla menyanyi pun cam org tgh high je....sepatutnya, dr awal2 lagi dia tak patut jadi finalis utk MALAYSIAN IDOL. poor jac...jadi bottom 2...takpe jac, i have faith on you...u will be the very first MALAYSIAN IDOL....i will buy ur album, absolutely... nampaknya, kol 7 ptg ni, kenala bertenggek dpn tv....tv apa ? tv3 ye adik2...

1 comment:

Kebede said...

testing testing....kalau jadi ok la