Friday, October 13, 2006

BUKA PUASA UMAH APAU

malas nak tulis citer. so just post gambar2 je, nnt kalo rajin, aku tulis cerita pasal entry ni. jangan marah ye, apau....sbb aku tak tulis citer detail pasal pesta berbuka di umah kau.
yang penting masakan ko mmg vast!!!! sedap ok!!! aku makan tambah 3 kali.
yang paling istimewa, kentang masak sambal ikan bilis. special recipe, githu...
nak tau bila event ni, tgk je tarikh kat gambar2 tu...

Photobucket - Video and Image Hosting
aku tengah potong halia

Photobucket - Video and Image Hosting
wanie tgh bersihkan ikan bilis

Photobucket - Video and Image Hosting
purue tgh potong ayam

Photobucket - Video and Image Hosting
bersama host kita hari ni, apau sebagai chef de mission

Photobucket - Video and Image Hosting
syai dgn deja tgh potong buah

Photobucket - Video and Image Hosting
inilah makanan untuk berbuka puasa untuk hari ini

Photobucket - Video and Image Hosting
cheers !!!

Photobucket - Video and Image Hosting
aku dan hasmi terlantar kekenyangan

4 comments:

sasser said...

ai takut la dgn wanie...**sambil pakai baju sister..ai nak sembunyi dlm gereja dr segala evil influences... huhu **lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

izzu said...

keji la yuols...tak baik tau. dia sama cantik cam yuols ye.

datin angelina vertebrata said...

ai takut sbb ai takut tertuka dgn acai.. knp muka diorg sama yuols..??? **nyorok blakang paderi..hahaha

izzu said...

dah nama pun, adik beradik...harusla sama kan, tak githu acai ?