Monday, May 22, 2006

GOOD MORNING

Photobucket - Video and Image Hosting

GOOD MORNING kepada semua. Mulakan hari ini dengan penuh semangat untuk memulakan kerja. Model dari Iran dijemput lagi sekali untuk menceriakan hari-hari anda. Tidak perlu ayat mengutuk, semua kejian will be deleted. suka hati akulah, blog aku nak letak gambar apa pun.

Photobucket - Video and Image Hosting

Jangan lupa, berhati-hati di jalan raya. Dont drink and drive, nnt langgar kuda.

25 comments:

iRw@N said...

izzu... aku rasa tgk kau bertudung lagi menakutkan dari kudda masuk kereta tuh.. hahaha.. kau elok2 drive kat sabah tuh.. banyak kuda bajau.. hahah

sasser said...

ai tak kutuk ye.. ai just gelak jer... ahahahahahahha

kebede said...

ai pun tak gelak..cuma terkesima sbb dah ada balik

izzu said...

giteew !!! tp kuda mmg byk di sini. gelak2 korang diterima sbg gurauan

kimie hatsumomo said...

KUDA? i takuuuttt...nafsu kuda ka?

arieca7 said...

wow... kelles.. come back dgn kuda lagi.. hihi ttbe terigt scene padang polo ahaks *gelak gak :D

izzu said...

motif nafsu kuda ? haih, itu bukan ko ke syai, bernafsu kuda ? apau pun nafsu kuda kan ? oopsss

izzu said...

pdg polo ada kuda ke ? ahahah, scene melk jual ko kat adik2 skolah di polo kan...keji je adik2 pemalu...melk dah approach, trus yuol nak kan ? mujurla, melk tak taste budak2 skolah...pass kat yuol sajork. terus semua brangan women walau tak drag bagai di polo iteew

kimie hatsumomo said...

deswai ... sume pose2 woman di sittuuuewww.. i je menten hangat!! *lariiii

n.e.l said...

choi!!!! tibe2 je aku kene kan? aku nafsu kuda lite2 je chihihihi ... aku rase nafsu kau lg hebat izzu .... ala2 berembak di pelbagai tempat.

izzu said...

wah wah, merata tempat ke ? tapi, aku rs, aku still kalah ngan ko sbb aku tak rembak lagi di taman bunga atau taman tasik sambil berdiri. oops....

izzu said...

menten hangat ke, syai ? bukan yuol pun x compident ke, sbb tak drag mlm iteew ? harus menten suam2 kuku sajork...

kimie hatsumomo said...

ehh... time tu i nk pose2 chenta ngan kema *opsss lariiiiiiiiiiiiii matilah fakta berbeda

izzu said...

oops, lupa chenta tak kesampaian. kau tak cukup pondan utk kema. ko dah over pondan sbb dah jd drag. kema nak pondan tak drag sajork

arieca7 said...

izzu bile lg nk drag.. dah pose2 bertudong segala.. lps ni purdah la plak

apau said...

waaa .... terkena lg katenye. actually izzu statement kau tu x abis ..... patut camni "berembak di tmn tasik sambil berdiri pd bulan ramadhan bersama nieta selepas berbuka puasa di chilis bangsar bersama2 sohnen, lorea & nieta" chihihihihi itulah ayat sepatutnye.(ttp nak libatkan semua org) chihihi

izzu said...

zaman drag sudah berlalu la lela. skrg sudah menjadi lelaki sejati

izzu said...

hamboi, aku tak igt pulak, scene iteew berlaku di bulan ramadhan...kelles, memang jelas dan terang hidayah ko dapat kan ? chihihi...

happy nyer, tak sabar nak tunggu malam

kebede said...

eh...kenapa aku tak tau kau berembak kat tasik selepas bukak posa ngan aku? mesti aku takde kat tempat kejadian... astagfirullahalazim....

izzu said...

ntah2, ko pun dibalik2 pokok jugak kan, sohnen ? tgh berciktot segala sambil disaksikan bulan dan bintang. cam apau...berdiri sajork dah boleh slip in. oopss

apau said...

hahahaha pukimakkkkkk ....... sohnen masa tu kite bukak puasa ramai2 kat chilis bangsar. aku, kau, nieta, lorea, bosh, farhan, leny, reza. lps melantak kat chilis aku, kau lorea & nieta sambung lepak kat coffee bean KL plak.matilah tak semayang maghrib, isyak & terawih .... hahaha. pastu nieta ckp nk hantar aku balik, tibe2 kiterog rase ger-ger yg amat terus menuju ke tasek mencarik mangsa. on the way ke tasek kiteorg nyanyi lagu gemilang ni .... carik semangat chihihihi .... tu diaaaaa detail cerita sebenar.

btw izzu .... aku bknlah selohong itu ye .... itulah gunenye bantuan KY JELLY!!!! chihihihhi

izzu said...

nampak sgt sohnen sudah lemah ingatan. dah kurang mustajab ke, ilmu sihir ko, sohnen ?

mujurla ko gunakan pelincir kan ? harus lps ni, derma kat aku lagi KY JELLY tu, ye...

kimie hatsumomo said...

yes, dah jadi tempat mengumpul maklumat cikcur akak2 besar *lariiiiiii

Kebede said...

bukan lemah ingatan kaedahnye..aku mmg tak tau pun rasanya...tapi aku ingat la scene bukak posa tu..cuma apa yg belaku lepas tu mcm blur2 la..hati i tulus suci..tak boleh nak ingat benda2 lagha..voleh? *matila ustanyah masyitah mula berkhutbah katanya

izzu said...

aku hanya mampu bercakap giteew~~~~ sajork