Monday, May 29, 2006

REMINDER FROM DALAI LAMA

This is a nice reading, but short. Enjoy! This is what The Dalai Lama has to say for 2005. All it takes is a few seconds to read and think over.

1. Take into account that great love and great achievements involve great risk.

2. When you lose, don’t lose the lesson.

3. Follow the three R’s:Respect for self, Respect for other’s and Responsibility for all your actions.

4. Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck.

5. Learn the rules so you know how to break them properly.

6. Don’t let a little dispute injure a great relationship.

7. When you realize you’ve made a mistake, take immediate steps to correct it.

8. Spend some time alone every day.

9. Open arms to change, but don’t let go of your values.

10. Remember that silence is sometimes the best answer.

11. Live a good, honorable life. Then when you get older and think back, you’ll be able to enjoy it a second time.

12. A loving atmosphere in your home is the foundation for your life.

13. In disagreements with loved ones, deal only with the current situation. Don’t bring up the past.

14. Share your knowledge. It’s a way to achieve immortality.

15. Be gentle with the earth.

16. Once a year, go someplace you’ve never been before.

17. Remember that the best relationship is one in which your love for each other exceeds your need for each other.

18. Judge your success by what you had to give up in order to get it.

19. Approach love and cooking with reckless abandon.


13 comments:

n.e.l said...

first, aku suke kau gune balik template lama ni ... senang nk baca.takde bende yg menyerabutkan mata chihihihi

second, mana pegi tagboard? susahla nak chatting camni. ke kau suruh kiteorg chat kat comment je? haha ....

third, keep on posting these kind of info .... sukalah! sharing is caring

Kebede said...

ah~~ dah kembali kepada template yg lebih mudah difahami katanya...

sasser said...

yes... tak pening... ai pun tetiba boleh bukak yu punya blog izzu.. merasalah template yu pakai dulu tu tak mesra alam ngan pc ai nih.. ahahahah kejizzz

izzu said...

yeke ? sampai begitu susah skin yg i tukar ari tu ? nampaknya...i stick ngan skin lama jela...i akan ubah sikit collum kat tepi tu...biar jadi besar sikit. aku tak reti nak kecikkan flash tu...tu yg tb jd tertolak ke bawah, kejiss....ok yuol...i nak hupdate biar rank naik balik...snetap, tak post gambar diri sendiri, terus rank jatuh kan

sasser said...

katanya~

Kebede said...

salah!! ranking kau akan naik kalau gamba kau drag betambah2 lagi~

izzu said...

githu, naik ranking tapi dlm masa yg sama dpt byk sgt komen "membina" kan ? kejiss...

hayoo, habis stgh hari, berborak2 sesama trainees sajork. borak psl bomoh2 dan ilmu sihir di sabah. kalo ada ko sohnen, sure lagi meriah kan ? leh share psl pengalaman ko, menyanyi bersama hantu di bas stand semasa tunggu bas nak gi skolah, maki hantu dan juga tangkal azimat dlm wallet ko yg boleh kembalikan wallet ko, walaupun ilang

Kebede said...

ayo hanjing sgt kan? asal kau lebih tau pasal benda2 bomoh daripada aku sendiri? nyok, itu bukan kosa bomoh..itu kosa tuhan..klau dah ditakdir tuhan wallet aku hilang, masakan tangkal dapat membantu.besides aku tak de pakai tangkal ye laha! tak cantik la design tangkal2 nih

izzu said...

gittew, kita mmg patut berserah pada tuhan. tak cantik pun, tetap disimpan tangkal iteew kan ? yuol ada jual minyak dagu ? nak sebotol boleh ?

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonymous said...

I find some information here.