Friday, May 19, 2006

Which is more painful ?

THIS.......

Photobucket - Video and Image Hosting



OR THIS.....

Photobucket - Video and Image Hosting

23 comments:

kebede said...

saya vote kedua2nya

izzu said...

kelles, dual band katanya. i vote yg plg best is gambar no 2

aeju said...

ahaks...dua dua akak makan hati! akak tak sunggup! biarlah akak terus menjando!

apau said...

erm ... aku vote utk org yg berani mati tu (for both pictures) chihihihi

KEF said...

Omg omg...

chelakesnya... betrayal...

izzu said...

mmg betrayal !!!! tapi, hebatlah. dua2 dia sapu. kelles

sasser said...

i vote ixu... **lariiiiiiiiiiiiii

kebede said...

tah tah diorg adik beradik..korang ni tak baik tau...

izzu said...

kelles adik beradik berpimpin tangan walaupun dah besar panjang. incest sgt. motif vote aku, ttba ? i tak masuk af4 yer. shaz cikpok yg taste kat sohnen yg masuk af4 tu...matilah lespab

kimie hatsumomo said...

i taste perempuan ituueewww..kalo laki tu wat dia camtu, biarlah i menjadi teman dia *matilah i frust sampai lespap*

izzu said...

i sukka kapel ngan laki str8, ttba

Kebede said...

ayo..tak perlu canang satu dunia kata shaz af tu pernah suka kat aku ye!! keji x20! i tak lespap ok!

izzu said...

ahahahah, terserlah sudah...patutla ko asyik gaduh2 je ngan laki ko. rupanya, si shaz tu sedang menyeru nama ko. matilah misha omar, kuseru namamu...kuar bomoh

Kebede said...

nyok,
aku tak rasa dia taste kat aku dah ok..sah sah la aku semakin jelita sekarang..lagipun selepas buat catwalk sgala ni, i banyak buat plastic surgery .. *ooopppsss

izzu said...

perlu ker dia nak taste kat ko lagi ? sah2la skrg ni dia dah nak jd star. perlu ker pandang ko lagi ? sah2la yuol buat catwalk guna selimut, pusing2 pun dlm rumah sajork...si sahz tu dah catwalk atas pentas segala...harusla sudah jd bagai enggang ngan pipit. ke ko nak burung lain ? burung gagak ke merak ?

kahlen said...

shaz tu dah ade boyfriend skarang ni, boyfriend die tu salah sorang kenalan aku .... chihihihi. persamaan antara acai & boyfiend die tu ialah .... dua-dua nye berkulit agak gelap. tp sohnen lg gelap la....gelap tp cantik =)

izzu said...

wah, kelles. cikki sohnen skrg ni pun suka org gelap jugak...tarikan sgt kan si sohnen ni. aku rasa, kalo ko lagi gelap gelita, sure lagi naik saham ko, kan sohnen ? kalo mata putih, gigi ko pun hitam...sure semua org akan berebutkan ko di mtq tu, kan ? apau kan...

Kebede said...

keji la kau siana! hitam itu emas ok! nyok, setiap yg dijadikan itu mestila berpasangan... kopi dgn susu, hitam dan putih, aku ngan e... so mcm tu la...

Kebede said...

ooo..lupa..tahniah la shaz dah ada cikki...and aku tetap vouge catwalk kat milan ok!

izzu said...

githu, aku ngan e~~~~perchentaan sungguh indah kan ?

apau said...

semua manusia cantik, org hitam pun cantik, org gemok pun cantik

sasser said...

ai pun cantik~

izzu said...

ttba je ckp ko cantik ?