Thursday, June 15, 2006

WINDOW SHOPPING

i baru nak upload gambar2 aktiviti yang i buat last week. aktiviti apa ? window shopping je. malas nak citer panjang, nak upload gambar je. hehehe

Photobucket - Video and Image Hosting inilah nurul. bersungguh-sungguh ajak aku, keluar ke centre point, ajak bershopping. i xde budget, so i jeling2 je la. nurul siap borong kasut dan sandal lagi tu...

Photobucket - Video and Image Hosting bersama doraemon!!!

Photobucket - Video and Image Hosting abg superman, janganlah tumbuk muka i~~~

Photobucket - Video and Image Hosting hayooo, ada hantu nak serang i. takut!!!!!

Photobucket - Video and Image Hosting its karaoke time!!!! nurul ngan fair duet lagu misha omar - bunga2 cinta

Photobucket - Video and Image Hosting wan jadi backup singer je utk hari ni...

8 comments:

sasser said...

yols.. sama saiz lah yol ngan doremon ituw... serius ai takdpt nak bezakan yg mana satu yols... sekali pandang mcm twin sisters geethoow.. eh ada adika dik pakai kontek len lah.. haiyo.. tetiba teringat kisah silam~~ **lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

izzu said...

hanjs je yuol samakan ai ngan doraemon iteew. tade maknanya ye. sudeh, iteew hanya gambar kenangan ye, tade sizuka, ai la yg ganti

Kebede said...

hayo kak siana...kau ngan doremon mmg nampak teman tapi mesra katanya... ada adik2 ke dlm geng kau tu..tetiba mata coklat contact lense segala...uuuuu

izzu said...

hanjing komen yuol. harus pasni aiamik gambar ngan sailormoon pun pulak, biar nampak ala2 reflection githu. sah2la yuol adik2, kalo tak maunya nak pakai lens kaler2, melk pun dah lama tak pakai lens, apatah lagi kaler2

sasser said...

noks.. kalau pakai lens kaler kaler tapi dpt bf laha pun.. sah sah la org ckp ko buta kan~ aiyo.. knp ai carut diri ai sendiri.. babilah~!

izzu said...

motif yuol ni ting tong ? yuol kena rasuk jin mata merah ke ? baik yuol pakai lens kaler merah plak, sure u nampak jelita

Evillici0us kimie said...

ai pkai lens gak tyme tu, tp sayang gamba ai tade, vley? ai sedeih~!!! chihihihi... ai dtg pose2 karoke jugak, gituueeesss... sbleum yu0l tgk muvie, i tido..chihihhi

izzu said...

jangan salahkan ai ye~~~ idup matiku demi jerry, matilah mak